معرفی دمنوش های گیاهی و خواص آن

معرفی بهترین دمنوشهای موجود در بازار ایران و جهان

معرفی دمنوش های گیاهی و خواص آن

معرفی بهترین دمنوشهای موجود در بازار ایران و جهان

روش مصرف دمنوش ها

روش مصرف

مقدار 200 میلی لیتر آب جوش را بر روی تیبگ بریزید. اجازه دهید به مدت 3 تا 5 دقیقه دم بکشد.
نکته: در صورت دم کردن دمنوش در قوری مقدار 400 میلی لیتر آب جوش بر روی تیبگ بریزید و اجازه دهید به مدت 5 تا 10 دقیقه باقی بماند و سپس آن را سرو کنید.


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.